Το κέντρο φροντίδας ηλικιωμένων «Αγία Κυριακή» αποτελεί την υλοποίηση ενός οικογενειακού οράματος για ένα κέντρο με ανθρωποκεντρικό χαρακτήρα και γνώμονα την ασφαλή, ποιοτική και ευχάριστη διαμονή των ηλικιωμένων.

Η συσσωρευμένη εμπειρία των 40 χρόνων λειτουργίας της «Αγίας Κυριακής» μας έχει διδάξει τη σημαντικότητα της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών, της γνώσης και εξειδίκευσης πάνω στο αντικείμενο και του σεβασμού στην προσωπική ανεξαρτησία και επιλογή, ως άξονες λειτουργίας του κέντρου.

Τοποθεσία

Το κέντρο φροντίδας ηλικιωμένων «Αγία Κυριακή» βρίσκεται στο Ασβεστοχώρι Θεσσαλονίκης, σε μια ειδυλλιακή τοποθεσία που φέρνει όσους διαμένουν σε αυτό σε καθημερινή επαφή με τη φύση. Οι εγκαταστάσεις του κέντρου μας εκτείνονται σε μια μεγάλη ιδιόκτητη έκταση, με κτήρια που χτίστηκαν σύμφωνα με τις προδιαγραφές του Υπουργείου Υγείας, ειδικά για να στεγάσουν το όραμα της οικογένειας για τη διαβίωση των ηλικιωμένων, εστιάζοντας στις σωματικές, ψυχολογικές και κοινωνικές ανάγκες τους.

Υπηρεσίες

Στην «Αγία Κυριακή» προσφέρουμε τη δυνατότητα μακροχρόνιας παραμονής αλλά και βραχυχρόνιας φιλοξενίας. Η βραχυχρόνια φιλοξενία μπορεί να αφορά την ξεκούραση και ανασυγκρότηση των φροντιστών των ηλικιωμένων για ένα χρονικό διάστημα, την εξειδικευμένη φροντίδα με στόχο την ανάρρωση ασθενών ή ένα ασφαλές μέσο δοκιμής και σταδιακής μετάβασης από τη ζωή στο σπίτι προς τη ζωή στο κέντρο φροντίδας.

Όποια επιλογή διαμονής και να επιλέξετε, το εξειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό μας, είναι παρόν 24ώρες το 24ωρο για να δώσει σε όσους διαμένουν στην «Αγία Κυριακή» οποιαδήποτε πρακτική βοήθεια χρειαστούν, να επιληφθεί των ιατρικών τους προβλημάτων και να προσφέρει σωματική και πνευματική ανακούφιση, αποπνέοντας ασφάλεια και ηρεμία.

Κοινόχρηστοι χώροι
Κοινόχρηστοι χώροι
Κοινόχρηστοι χώροι