Τα δωμάτια του κέντρου αποπνέουν μια σπιτική αίσθηση, διατηρώντας μια διακριτική και καλαίσθητη διακόσμηση. Στη διακόσμηση μπορούν να προστεθούν οικεία προσωπικά αντικείμενα συναισθηματικής αξίας για τη δημιουργία ενός ευχάριστου περιβάλλοντα χώρου, με σκοπό την ομαλότερη διαδικασία προσαρμογής στο περιβάλλον του κέντρου.

Τα δωμάτια είναι πλήρως εξοπλισμένα με όλα τα απαραίτητα, όπως ντουλάπα, ατομικό κομοδίνο και λουτρό, που διευκολύνουν τη διαβίωση όπως ατομικό ψυγείο, τηλεόραση, ανακλινόμενο κρεβάτι και μπαλκόνι με θέα.

Μονόκλινα

Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων - Γηροκομείο Θεσσαλονίκη

Τα μονόκλινα δωμάτια ενδείκνυνται για ενοίκους που απολαμβάνουν τη μοναχικότητα και επιζητούν την ησυχία και για περιπτώσεις ενοίκων με βαρύ ιατρικό ιστορικό, με αποτέλεσμα να απαιτείται πολύωρη ξεκούραση, ειδική θεραπεία ή απομόνωση.

Δίκλινα

Δωμάτια

Τα δίκλινα δωμάτια προσφέρουν τα πλεονεκτήματα της συντροφικότητας και της επαφής με άλλους ανθρώπους, δίνοντας ταυτόχρονα χώρο και χρόνο για στιγμές μοναχικότητας, απομόνωσης και χαλάρωσης.

Τρίκλινα

Δωμάτια

Τα τρίκλινα δωμάτια μπορούν να επιλέξουν όσοι ένοικοι επιθυμούν να συμμετέχουν ενεργά στην κοινότητα του κέντρου φροντίδας «Αγία Κυριακή» και να γνωρίσουν άλλους ενοίκους με παρόμοια προβλήματα, ώστε να μοιραστούν τις εμπειρίες τους και την καθημερινότητά τους.

Τετράκλινα

Δωμάτια

Τα τετράκλινα δωμάτια είναι ιδανικά για κοινωνικούς ενοίκους, που απολαμβάνουν τη συντροφιά άλλων ανθρώπων στην καθημερινότητά τους, είτε γιατί αυτό είναι στοιχείο του χαρακτήρα τους, είτε γιατί την έχουν στερηθεί επί πολύ καιρό.

Είναι αναμφισβήτητο ότι, ανεξάρτητα με την επιλογή του δωματίου, όλοι οι ένοικοι του κέντρου απολαμβάνουν το ίδιο επίπεδο ποιοτικών υπηρεσιών φροντίδας και νοσηλείας.

Γι αυτό και το προσωπικό της «Αγία Κυριακή» αποτελείται από πεπειραμένους και καταρτισμένους επαγγελματίες όλων των ειδικοτήτων, που θέτουν ως πρωταρχικό στόχο της εργασίας τους την προσφορά της φροντίδας, των γνώσεων και της εμπειρίας τους.