Η διατροφή αποτελεί βασικό παράγοντα για την υγεία και ευημερία όλων των ανθρώπων. Γι αυτό και στην «Αγία Κυριακή» την αντιμετωπίζουμε με την υπευθυνότητα που της αρμόζει. Από την επιλογή των πρώτων υλών και τον σχεδιασμό των γευμάτων, μέχρι τον τρόπο παρασκευής και διανομής στου φαγητού, οι διαδικασίες μας διασφαλίζουν την ποιότητα των γευμάτων που καταναλώνουν οι φιλοξενούμενοί μας.

Οι πρώτες ύλες

Οι προμηθευτές μας απαρτίζονται από πιστοποιημένους επαγγελματίες της Ελλάδας με πολύχρονη εμπειρία. Επιλέγουμε τους συνεργάτες μας έπειτα από προσεκτική έρευνα, κρίνοντας με γνώμονα τον επαγγελματισμό και την ποιότητα σε όλη την διαδικασία παραγωγής και την συμμόρφωση με τα σύγχρονα πρότυπα παραγωγής τροφίμων. Ως αποτέλεσμα, τα γεύματα δημιουργούνται από άριστης ποιότητας πρώτες ύλες.

Ενδεικτικά, προμηθευτές μας είναι οι εταιρείες:

  • «Φάρμα Κουκάκη», «Κολιός» και «Υγιεία» για γαλακτοκομικά προϊόντα
  • «Ανδρέας Πέτικας Α.Ε.Β.Ε» για προϊόντα κρέατος
  • «Στέφανος Παλτατζής & ΣΙΑ Ο.Ε.» για φρούτα και λαχανικά

Διαδικασία παρασκευής των γευμάτων

Στόχος μας είναι η παροχή μιας ποικιλίας ποιοτικών, θρεπτικών και γευστικών γευμάτων, που συμπεριλαμβάνουν όλες τις ομάδες τροφίμων και είναι φτιαγμένα με την ίδια φροντίδα και μεράκι, όπως το σπιτικό φαγητό.

Ειδικά διαιτολόγια

Τα γεύματα είναι σχεδιασμένα ώστε να παρέχουν μια ισορροπημένη διατροφή, ιδιαιτέρως όσον αφορά τα θρεπτικά συστατικά όπως οι πρωτεΐνες, οι υδατάνθρακες και τα λιπαρά. Παρόλα αυτά, σε περιπτώσεις φιλοξενούμενων με προβλήματα υγείας, παρέχονται διαιτολόγια ειδικά σχεδιασμένα για τις αντίστοιχες παθήσεις, όπως για παράδειγμα διαιτολόγιο με περιορισμούς στην πρόσληψη νατρίου, κάλιου και φώσφορου και αύξηση των υγρών για νεφροπαθείς ή διαιτολόγιο με περιορισμούς στην πρόσληψη κορεσμένου λίπους και trans λιπαρών οξέων και αύξηση φυτικών ινών για φιλοξενούμενους με προβλήματα υπερλιπιδαιμίας.